The Guardian rendit bregdetin ne Shqiperi mes 40 plazheve më të bukura...

The Guardian rendit bregdetin ne Shqiperi mes 40 plazheve më të bukura të Europës

43
SHPËRNDAJE

Nga brigjet flamingo-rozë deri te brigjet e egra, media e prestigjoze “The Guardian” ka zgjedhur disa nga vendet më të mira për të qëndruar dhe pushuar.

Kësaj liste, krah shumë plazheve të njohur dhe prestigjozë nëpër botë i është bashkuar edhe Porto Palermo, Qeparo në Shqipëri.

Sipas “The Guardian”, Qeparo është një fshat magjik që ofron kombinime spektakolare ngjyrash, bluja e detit, jeshilja e kodrave dhe e bardha te shkëmbët gëlqerore që dalin nga shpatet të maleve përreth. 

Në artikull thuhet se në vendin tonë ka shumë plazhe të fshehur, por ai më kryesori dhe i bukuri është Porto Palermo. I bukur dhe i pazhvilluar është perfekti për t’u çlodhur në guralecë ose për të eksploruar gadishullin shkëmbor aty pranë, ku në krye ka një kështjellë 200-vjeçare

S'KA KOMENTE