Tension në Kuvend, protestuesit tentojnë të çajnë kordonin, hidhen flakadanë dhe shashka

Tension në Kuvend, protestuesit tentojnë të çajnë kordonin, hidhen flakadanë dhe shashka

110
SHPËRNDAJE

Tension në Kuvend, protestuesit tentojnë të çajnë kordonin hidhen flakadanë dhe shashka

S'KA KOMENTE