Sot festa e Krishtlindjes,MBAHET mesha ne Kishen e Shen Gjergjit FIER

Sot festa e Krishtlindjes,MBAHET mesha ne Kishen e Shen Gjergjit FIER

105
SHPËRNDAJEKisha e  Shen Gjergjit ka pritur sot qindra besimtare te cilet kane ndjekur ne mengjesin e sotme meshen e mbajtur me kete rast per lindjen e jezu krishtit birit te perendise .Hiresia e tij Metropoliti i Fierit dhe Apollonise ,Imzot Nikolla, ne mesazhin e tij drejtuar besimtareve dhe gjithe komuniteti ka percjelle urimin gezuar krishlindjen per me teper miresi dhe mbaresi ne cdo familje te besimtareve

Qindra besimtare nderkohe kane uruar  gezuar Krishtlindjet duke e ndare kete gezim me te gjithe komunitetin e besimeve te tjera .

Krishtlindja, është një ditë ku dashuria flet me gjuhën e saj të vërtetë dhe urrejtja sfidohet .Lindja e Jezu Krishtit birit te perendise simbolizon dashurin e zotit per njeriun per te cilen ai erdhi mes nesh . Dhe kjo dashuri kerkohet te mbreteroje kudo ne toke ne  te gjithe njerezimin

S'KA KOMENTE