Situata e motit ne Qarkut Fier

Situata e motit ne Qarkut Fier

2190
SHPËRNDAJE

Informacion i ores 09:00 mbi situaten ne teritorin e qarkut Fier.
Situata ne teritorin e qarkut eshte e qete. Nga strukturat vendore te MC, nuk kemi informacione per situata problematike.

 • per shkak te eres qe ka fryr gjate nates ka stakime te energjise elektrike ne:
  ▪︎1 Fider ne Njes Adm Cakran, fshatrat Buzmadh, Hambar, Floq.
  ▪︎1Fider ne Njes Adm Portez, fshatrat Krapes, Lalar.
  ▪︎ N/ stasioni elektrik Libofsh, Njesia Adm Libofshe.
  ▪︎ N/stacioni elektrik Pojan, Njesia adm Levan.
  Grupet e punës së OSHE janë në terren duke punuar për normalizimin e situatës.
 • furnizime me uje te pijshem nuk ka problem.
 • ruget rurale dhe nacionale jane te kalushme normalisht.
 • hidrovoret ne gadishmeri te plote pune.
 • Niveli i ujit ne lumin Vjosa ne Uren e Mifolit krahu i Fierit eshte 5 m me tendence ulje.
  Strukturat e MC janë në monitorim të situatës .

S'KA KOMENTE