Shtyhet me 5 ditë, afati i aplikimit per fermerët

Shtyhet me 5 ditë, afati i aplikimit per fermerët

136
SHPËRNDAJE

Afati për të aplikuar në Skemën Kombëtare të bujqësisë është shtyrë me 5 ditë përsëri, ndërsa numri i fermerëve të cilët presin në radhë për të marrë niptin është shumë i lartë.

Lënia pas dore nga ana e fermerëve si dhe numri i lartë i aplikimeve për Nipt ka shkaktuar edhe radhe ne sportelet e aplikimit

S'KA KOMENTE