Shpallet fituesi nga balatozhi per primaret ne PD,Fier

Shpallet fituesi nga balatozhi per primaret ne PD,Fier

426
SHPËRNDAJE

Ka perfunduar numerimi i votave per primaret e PD per bashkine Fier . Dy kandidatet , Artur Mahmutaj dhe Evdar Kodheli ishin ne balotazh pas zgjedhjeve te nje jave me pare nderkohe qe sor pas votimev dhe ne perfundim tw procesit te numerimit te votave ka dale edhe rezultati final qw ka nxjerr fitues Evdar Kodhelin me 579 vota kundrejt 360 votave qe ka marre kandidati tjeter Artur Mahmutaj

S'KA KOMENTE