Shkolla “Andon Xoxa” në Fier vendos ngjyrat e flamurit të Ukrainës

Shkolla “Andon Xoxa” në Fier vendos ngjyrat e flamurit të Ukrainës

96
SHPËRNDAJE

Ne mbrëmjen e sotme Shkolla Andon Xoxa ne Fier ka vendosur ngjyrat e flamurit Ukrainas në fasaden e jashtme të godinës ndersa kjo tablo eshtw shoqeruar me himni kombëtar te Ukrainës ne shenje solidariteti me popullin ukraines dhe nje homazh per jetet e humbura te femijeve dhe qytwtareve nga agresioni luftarak rus

S'KA KOMENTE