Salianji-Bashës: Humbësi largohet ,nuk mund të përcaktojë kush do jetë pas tij!

Salianji-Bashës: Humbësi largohet ,nuk mund të përcaktojë kush do jetë pas tij!

123
SHPËRNDAJE

Deputeti demokrat Ervin Salianji i ka kërkuar sërish dorëheqjen kryedemokratit Lulzim Basha, por i bën të qartë atij se është humbës dhe nuk duhet të caktojë se kush do të jetë pas tij.

Sipas Salianjit, elektorati i djathtë e braktisi Bashën dhe shoqëria e braktisi, teksa shton se për interes të Partisë Demokratike, shumica e Grupit Parlamentar kanë kërkuar dorëheqjen e Bashës.

Dorëheqja është akt i ndërgjegjes por dhe normë morale e pashkruar në politikë, çdo humbês largohet dhe as mendon dhe as mund te imagjinohet që humbësi të caktojë se kush do jetë pas tij! Historia na tregoi se përzgjedhja e pasardhësit sjell vetëm dështim!

Zgjedhjet nuk i humbên demokratët, ata dhe elektorati i djathtë refuzuan Lulzim Bashën, shoqëria e braktisi po ashtu!

Për interes të Partisë Demikratike shumica e gupit parlamentar kërkoi dorëheqjen e tij, duke e identifikuar atë si problemin!

Vota ishte kundër tij”, shkruan Salianji.

S'KA KOMENTE