Saimir Tahiri kërkoi lirinë, Gjykata e Lartë merr vendimin për ish-ministrin

Saimir Tahiri kërkoi lirinë, Gjykata e Lartë merr vendimin për ish-ministrin

1154
SHPËRNDAJE

Gjyakata e Larte rrezon kerkesen e Saimir Tahirit per tu liruar nga qelia

Kërkoi pezullim të dënimit, Gjykata e Lartë refuzon kërkesën e ish-ministrit Saimir Tahiri. 

NJOFTIMI
DATË 09 QERSHOR 2022

Nr.
RRETHI
NR. AKT
PALËT NDËRGJYQËSE
RELATORI
BAZA LIGJORE
U VENDOS
1.
GJ.K.K.O
9/2022
SAIMIR TAHIRI
Pezullim penal
M.BICI
Neni 476 KPP
Mospranimin e kërkesës së kërkuesit Saimir Tahiri, për pezullimin e ekzekutimit të vuajtjes së dënimit me burgim, dhënë me vendimin nr. 3 datë 04.02.2022, të Gjykatës së Posaçme të Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar.

S'KA KOMENTE