Rënie e përgjithshme e valutave kryesore!

Rënie e përgjithshme e valutave kryesore!

117
SHPËRNDAJE

Dollari amerikan blihet sot me 108 lekë dhe shitet me 108.9 lekë duke regjistruar rënie të ndjeshme të kuotës ën raport me dje.

Paundi britanik është blerë sot me 129.8 lekë dhe është shitur me 130.8 lekë sipas kursit të këmbimit lokal.

Euro blihet sot me 114.8 lekë dhe shitet me 115.4 lekë duke mos pësuar luhatje të konsiderueshme të kuotës.

Franga zvicerane është blerë sot me 114.8 lekë dhe është shitur me 115.7 lekë referuar tregut të brendshëm valutor.

S'KA KOMENTE