Rama shkarkon drejtorin e Postes Shqiptare

Rama shkarkon drejtorin e Postes Shqiptare

354
SHPËRNDAJE

Kryeministri Edi Rama ka shkarkuar Ervin Bushatin nga posti i drejtorit të Postës Shqiptare, ndërsa në vendin e tij është caktuar përkohësisht si e komanduar Anisa Kaltanji.

Ervin Bushati u zgjodh në krye të Postës Shqiptare në shtator të vitit të kaluar, pasi nuk arriti të fitonte mandatin e dpeutetit në zgjedhjet parlamentare të 25 Prillit, pavarësisht se ishte i renditur i treti në listën e PS-së në Tiranë. Për shkak të rezultatit të marrë, ai dha dorëheqjen edhe si kryetar i Partisë Socialiste në kryeqytet.

Por Rama i gjeti një emër, duke e vendosur kështu në krye të Postës Shqiptare, por vetëm për ta hequr disa muaj më vonë për arsye që nuk dihen. Megjithatë Bushati nuk është i vetmi që shkarkuar nga posti që mban në institucionin e Postës Shqiptare.

Disa prej zyrtarëve të Postës Shqiptare të shkarkuar nga Bushati:

Vangjush Andoni – Drejtor Departamenti

Elidjana Çela – Drejtoreshë Departamenti

Anisa Kaltanji – Drejtoreshë Departamenti

Elidon Ormeni – Drejtor Auditi

Shpati Kolgega – Drejtor i Filialit Tiranë

Fatos Hasana – Drejtor i Burimeve Mbështetëse

Evis Brari – Drejtoreshë Finance

Mirela Hoxha – Drejtoreshë e Burimeve Njerëzore

Hipokrat Biba – Drejtor Juridik

Ergest Manaj – Drejtor i Shpërndarjes

Rabjana Llanaj – Drejtoreshë e Sigurisë

Romir Dhukaçi – Kryetar i Degës së Filatelisë dhe Pullës

S'KA KOMENTE