Rama ‘frymëzohet’ nga Tirana e zbrazët: Dita pa makina duhet të bëhet...

Rama ‘frymëzohet’ nga Tirana e zbrazët: Dita pa makina duhet të bëhet pjesë e pandashme e kalendarit tonë mujor

223
SHPËRNDAJE

Kryeministri Edi Rama paralajmëron se dita pa makina, mund të bëhet pjesë e pandashme e kalendarit mujor të aktiviteteve, në bashkëpunim me pushtetin lokal.

Sipas Ramës për një cilësi jetese më të mirë, do të duhet që në bashkëpunim me bashkitë të fuqizohet transporti publik dhe të bëhet nxitja e përdorimit të biçikletave në qytet.

Rama:

DITA PA MAKINA duhet të bëhet hap pas hapi pjesë e pandashme e kalendarit tonë mujor, ashtu sikundër fuqizimi i transportit publik dhe nxitja e përdorimit të biçikletave në qytet, do të jenë pjesë e pandashme e punës së përbashkët me pushtetin vendor, për më shumë cilësi jete në hapësirat publike të komuniteteve tona. 

S'KA KOMENTE