Qarkullonte me shpejtësi 190 km/h, policia ndalon shoferin në bypass-in e Fierit

Qarkullonte me shpejtësi 190 km/h, policia ndalon shoferin në bypass-in e Fierit

400
SHPËRNDAJE

Siguria Rrugore në fundjavë.

Live nga Bypass i Fierit.

Makina inteligjente dhe radari automatik po vijojnë skanimet e shpejtësisë në të dy krahët e lëvizjes Fier-Vlorë dhe Vlorë-Fier.

Shpejtësi që arrin deri në 190km/h. Drejtues mjetesh, mos fluturoni në rrugë por zbatoni rregullat e qarkullimit rrugor.

Në të gjitha rrugët e vendit ka makina inteligjente, radar automatik, kamera, dron e aparat fotografik që përdoren nga punonjësit e Policisë Rrugore.

Mbroni jetën duke respektuar rregullat e qarkullimit rrugor.

S'KA KOMENTE