PS mbledh Kongresin më 9 prill

PS mbledh Kongresin më 9 prill

79
SHPËRNDAJE

Partia Socialiste mbledh Kongresin më 9 prill.

Kongresi ishte parashikuar që të mbahej në muajin shkurt, por ai u shty për shkak të zgjedhjeve lokale të pjesshme të 6 marsit. 

Po ashtu mësohet se në Kongres do diskutohen prioritetet dhe sfidat politike të Partisë Socialiste. 

Kujtojmë se në këto zgjedhje që u zhvilluan në 6 bashki, Vorë, Durrës, Shkodër, Rrogozhinë dhe Lushnjë, PS arriti që të merrte 5 prej tyre (Vetëm Shkodrën humbi).

S'KA KOMENTE