Protestuesit ‘shpërthejnë’ ndaj Ramës:“Bombat bien në Ukrainë, viktimat shënohen në Shqipëri”

Protestuesit ‘shpërthejnë’ ndaj Ramës:“Bombat bien në Ukrainë, viktimat shënohen në Shqipëri”

62
SHPËRNDAJE

Qytetarët sot janë në ditën e pestë të revoltës së tyre kundër rritjes së çmimeve në vend. Ata kërkojnë uljen e taksave dhe bëjnë thirrje për lirimin e te arrestuarve në ditët pararendëse të kësaj proteste masive.

“Bombat po bien në Ukrainë dhe viktimat shënohen në vendin tonë, ne duam të jetojmë në dinjitet”-tha një nga protestuesit në fjalën e tij.

Protestuesi: Bombat po bien në Ukrainë dhe viktimat po shënohen në Shqipëri, kërkojmë një jetë me dinjitet ashtu siç e meritojmë.
Duhet që nga këto shkallë secili prej jush të shprehë hallet e tij, sepse në rrugë na ka nxjerrë halli. Duam të blemë më lirë bukën e karburantin.

S'KA KOMENTE