Proteste kundër rritjes së çmimeve edhe ne Korçë

Proteste kundër rritjes së çmimeve edhe ne Korçë

11
SHPËRNDAJE

Protesta popullore kunder rritjes se cmimeve jane zhvilluar dhe po vijojne edhe në qytetin juglindor të Korçës.Në shenjë indinjate për rritjen e çmimeve, qytetarët kanë bllokuar disa pika strategjike për lëvizjen e mjeteve. 

Ata kane protestuar ne bulevardin e ketij qytwti me thirrje kundër qeverisë. “Ulni taksat”, “Rama ik!” janë disa nga thirrjet e tyre. Kujtojmë se protestës së qytetarëve iu bashkuan dhe studentët.

S'KA KOMENTE