Përplasja e trenave në Greqi, prindërit e shqiptares Ifigenia Mitska janë të...

Përplasja e trenave në Greqi, prindërit e shqiptares Ifigenia Mitska janë të indinjuar dhe kërkojnë llogari

924
SHPËRNDAJE

“Familja është e tronditur dhe në të njëjtën kohë shumë e inatosur. Ajo i kërkon shtetit që të dalin para drejtësisë të gjithë përgjegjësit dhe askush të mos u shpëtojë përgjegjësive”.

Këtë e theksoi ndër të tjera Stelios Sourlas, avokat i familjes së 23-vjeçares shqiptare Ifigenia Mitska, e cila humbi jetën në aksidentin hekurudhor në Tempi.

“Do të bëj padi në ditët në vijim dhe do të kërkoj mbrojtjen e akuzës, si dhe hetimin e përgjegjësive penale ndaj Autoritetit epror, por edhe ndaj personave politikë që kishin mbikëqyrjen dhe duhej të kontrollonin masat e sigurisë” vuri në dukje zoti Sourlas.
Ai gjithashtu theksoi se përgjegjësia penale që do të kërkohet nga familja është në kujtimin e Ifigenias.

S'KA KOMENTE