Përjashtohen nga seanca plenare 6 deputetët e PD, katër prej tyre me...

Përjashtohen nga seanca plenare 6 deputetët e PD, katër prej tyre me 10 ditë

67
SHPËRNDAJE

Komisioni i Etikës ka marrë vendimin për përjashtimin e 6 deputëtëve të PD, pasi bllokuan Foltoren seacën e fundit të Kuvendit.

Komisioni ka vendosur që Lindita Metaliaj të përjashtohet me 5 ditë, Greta Bardeli me 3 ndërsa Edmond Spaho, Elda Hoti, Oerd Bylykbashi dhe Serina Koti me 10 ditë.

PS kishte kërkuar më herët përjashtimin me 10 ditë për 5 deputetë dhe për Spahon dyfishim të masës disiplinore.

S'KA KOMENTE