Pergjimet “fundosin”nene e bir ne supervjedhjen e banesave

Pergjimet “fundosin”nene e bir ne supervjedhjen e banesave

192
SHPËRNDAJE

Të tjera detaje dalin në dritë në lidhje supervjedhjen nga nënë e bir që kanë bërë në disa banesa në Tiranë. 

Mesohet se kanë qenë përgjimet në ambientet e komisariatit ato që kanë ‘fundosur’ Rozeta dhe Havier Dobin, të cilët kanë pohuar se kishin lekë të tjera në banesë, në mënyrë të tillë që të dilnin nga burgu. 

Po ashtu, në Çelmeta tha se pastruesja kishte si ‘shënjestër’ banesat e zyrtarëve të lartë, ku punonte në këtë sektor prej gati 13 vitesh.

S'KA KOMENTE