Perfundon votimi ne PD Mallakaster,shpallet fituesi

Perfundon votimi ne PD Mallakaster,shpallet fituesi

1773
SHPËRNDAJE

Komisioni I Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale të Partisë Demokratike ka mbyllur procesin zgjedhor per kryetarin e deges së PD Mallakastër në bazë të parimit, një anëtar një vote.

Procesi filloj ne oren 9:00 dhe u mbyll ne oren 18:00 ,ne ambientet e kinemase se qytetit.

Kandidatët për Kryetar dege PD Mallakastër janë Astrit Adem Xhafaj dhe Resmi Bilbil Shanaj, dy kandidatura të propozuara nga vetë strukturat e PD.

Fitues eshte Resmi Bilbil Shanaj arsimtar me 277 vota kunder 80 votave dhe 12 vota te pavlefshme

Fituesi Shanaj u shpreh se dera eshte e hapur per te gjithe demokratet.

Deputeti Luan Baçi si i deleguar i Partise Demokratike për qarkun Fier ka qene prezent ne keto votime.

Mallakastra është e para që voton, ndërsa këtë proces e ka cilësuar si tepër të rëndësishëm, pasi sjell në kutitë e votimit të gjithë antarësinë, pas ndryshimeve që përfshinë Pd .

S'KA KOMENTE