Perfshihet ne flake nje siperfaqe toke ne POCEM,MALLAKASTER

Perfshihet ne flake nje siperfaqe toke ne POCEM,MALLAKASTER

780
SHPËRNDAJE

Si pasoje e nje shkarkese atmosferike ( rrufeja )ne nenstacionin elektrik te pompave ne Pocem , zona perreth eshte perfshire nga flaket.

Ne vendngjarje kane shkuar menjehere forcat e sherbimit zjarrfikes te Ballshit per te bere te mundur neutralizimin e flakeve dhe mosperhapjen e tij ne nje siperfaqe me te gjere.Zjarri eshte shuar me pas nga zjarrfikeset

S'KA KOMENTE