Pensionistët në Fier nuk përballojnë çmimet e larta: Nuk hamë dot as...

Pensionistët në Fier nuk përballojnë çmimet e larta: Nuk hamë dot as bukë

382
SHPËRNDAJE

Rritja e cmimit te bukes dhe artikujve ushqimor ne tregjet e Fierit ka rritur se tepermi edhe indinjaten e komunitetit dhe vecanerisht te moshuarve per veshtiresi ne financat e tyre. “Kercimi” i cmimeve ne raport me pensionet e uleta ka bere qe te moshuarit te “flasin me vehte”‘.

Opinionet e pensionistëve në Fier: 

Po kursejm cdo dite po edhe me te kursyer nuk po ja dalim as per buken e gojes.

E rritën bukën sepse u rrit mielli karburanti etj. E gjitha kjo bie ne kurrizin tone pasi tregetari perseri fiton .

Ne qe marrim 100 mij lek pension sna del, po ham me pak dhe te rrojne te aferm apo femijet qe na ndihmojne te mbajm shpirtin gjalle

S'KA KOMENTE