PD-ja e Mallakastrës sot në zgjedhje,dy kandidatët për kryetar

PD-ja e Mallakastrës sot në zgjedhje,dy kandidatët për kryetar

1065
SHPËRNDAJE

Komisioni I Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale të Partisë Demokratike njofton që zgjedhjet për Kryetar dege të PD Mallakastër do të zhvillohen ditën e shtunë, dt 9 prill 2022 te Kinemaja. Procesi i votimit do të hapet në orën 9.00 e do të mbyllet në orën 17.00.

Në rast se në Qendrat e Votimit do të ketë ende votues, procesi do të vijojë edhe pas orës 17.00, deri kur edhe anëtari I fundit I PD së degës përkatëse të ketë votuar. Për shtyrjen e votimit do të njoftohet Komisioni I Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale. Kandidatët e për Kryetar dege PD Mallakastër janë: Astrit Adem Xhafaj dhe Resmi Bilbil Shanaj”, thuhet njoftim

S'KA KOMENTE