Para se të fliste, ish-kryeministri Sali Berisha pengohet në shkallë

Para se të fliste, ish-kryeministri Sali Berisha pengohet në shkallë

218
SHPËRNDAJE

Para se të merrte fjalën ish-kryeministri Sali Berisha është rrëzuar pak metra nga podiumi. Ai po ngjiste shkallët kur është penguar dhe ka rënë.

Me sa duket nuk i ka parë shkallët duke përshëndetur dhe është rrëzuar.

S'KA KOMENTE