Pamje të sulmit të Rusisë ne ndërtesat e banimit në Cheriniv

Pamje të sulmit të Rusisë ne ndërtesat e banimit në Cheriniv

74
SHPËRNDAJE

Forcat ruse vijojnë sulmet në Ukrainë. Së fundi kanë goditur ndërtesat e banimit në qendër të qytetit të Chernihiv. 

Sipas Forcave të Mbrojtjes së Territorit të Veriut, në zonën e afërt nuk ka infrastrukturë ushtarake, vetëm disa shkolla, kopshte dhe një spital.

Foto nga Forcat e Mbrojtjes së Territorit të Veriut.

S'KA KOMENTE