Nisin mbjelljet pranverore per fermeret e Fierit

Nisin mbjelljet pranverore per fermeret e Fierit

279
SHPËRNDAJE

Fermeret e zones se Topoje- Semanit ne Fier, kane nisur mbjelljet e pranveres dhe jane perqendruar ne kete sezon te fasulja , gruri e misri. Pamvaresisht se kostoja e larte e teknologjive bujqesore , farerave dhe plehrave kimike eshte e larte, fermeret nuk mund ta lene token djerre, me shpresen se prodhimi do te jete i mbare e do gjejne treg shitje.

Nuk ka munguar dhe apeli per Ministrine e Bujqesise qe te ndermarre me shume politika mbeshtetese per fermeret dhe sektorin e bujqesise nje nder me jetiket ne vend.

S'KA KOMENTE