Nikolla leter kreut të SPAK: Bllako nuk ka më mandat (I hapet...

Nikolla leter kreut të SPAK: Bllako nuk ka më mandat (I hapet rruga arrestimit)

57
SHPËRNDAJE

hapet rruga arrestimit të deputetit të PS Alqi Bllako, i cili dorëzoi sot mandatin. Kryetarja e Kuvendit Lindita Nikolla i ka shkruar kreut të SPAK Arben Kraja ku e njofton se Bllako nuk ka më mandat.

. Fillimisht Nikolla anuloi një mbledhje të Këshillit të Mandateve dhe Imuniteteve pas dorëzimit nga Bllako të mandatit.

Por më pas 5 deputetë të PD kërkuan mbledhjen e Këshillit, ndërsa Nikolla u përgjigj se nuk ka më çështje. Deputetët e PD, anëtarë të Këshillit zhvilluan këtë mbledhje të vetëm dhe sipas tyre nëse nuk respektohet procedura nga Këshilli, mandati konsiderohet jo i mbaruar.

S'KA KOMENTE