Në Bypass-in e Fierit, monitorim intensiv për rritjen e parametrave të sigurisë...

Në Bypass-in e Fierit, monitorim intensiv për rritjen e parametrave të sigurisë rrugore

267
SHPËRNDAJE

Po ndodh:
Në Bypass-in e Fierit, monitorim intensiv për rritjen e parametrave të sigurisë rrugore në fundjavë.

Njësia Operacionale e Policisë Rrugore, në bashkëpunim me Policinë Rrugore të Fierit duke monitoruar qarkullimin rrugor, me makinën inteligjente dhe radarët automatikë.

Në syrin e radarit të makinës inteligjente, cilido që shkel rregullat e qarkullimit, qoftë vendas apo i huaj, ligji është i barabartë për të gjithë.

Bëni kujdes, mos fluturoni🛫 në rrugë🛣️, kudo ka radarë e patrulla të Policisë Rrugore, zbatoni rregullat e qarkullimit që të shkoni të sigurt në destinacion

S'KA KOMENTE