Ndërron jetë në moshën 74-vjeçare shkrimtari i njohur Bardhyl Londo

Ndërron jetë në moshën 74-vjeçare shkrimtari i njohur Bardhyl Londo

27
SHPËRNDAJE

Ndërron jetë shkrimtari i njohur Bardhyl Londo. Shkrimtari vuante nga një sëmundje e rëndë.

JETESHKRIMI
Bardhyl Londo ka lindur më 1948 ne Përmet. Vazhdoi studimet për Gjuhë-Letërsi në Universitetin e Tiranës. Pas mbarimit të fakultetit ai punoi për disa vite mësues në Përmet dhe më pas për gazetën letrare “Drita”. Për disa kohë ka qënë kryetar i “Lidhjes së Shkrimtarëve dhe Artistëve”. Krijmtaria e tij letrare përfshin 8 vëllime me poezi si edhe disa romane. Është fitues i çmimit “Migjeni”.

S'KA KOMENTE