Naftetaret e Ballshit kerkojn nga SPAK hetim per shembjen e Rafinerise se...

Naftetaret e Ballshit kerkojn nga SPAK hetim per shembjen e Rafinerise se Ballshit dhe pagat e pamarra

449
SHPËRNDAJE

Te lene ne harrese dhe pa mbeshtetje nga askush, naftetaret e ballshit vazhdojne te kerkojne pagat e prapambetura, ne orvatje mes proceseve gjyqesore e protestave te vazhdueshme.
Sokol Dautaj, kreu i sindikates se naftetareve te bashkuar eshte shprehur se duhet nje hetim persa i perket shembjes se rafinerise dhe pagave qe naftetaret kane ende te pamarra.

Ai eshte ndalur edhe nje nje komunikim qe ka pasur me spak ne tetor te 2020, duke pare si domosdoshmeri nderhyrje  e tij. 

Nga nentori i vitit te shkuar ka nisur demontimi i  i rafinerise, nderkohe qe naftetaret vazhdojne do te paguhen me page minimale, per dy vite.

S'KA KOMENTE