Ministri i Drejtesise:Në proces një super dosje”Në hetim zyrtarë dhe ish-zyrtarë

Ministri i Drejtesise:Në proces një super dosje”Në hetim zyrtarë dhe ish-zyrtarë

216
SHPËRNDAJE

Manja: Drejtoria ka në proces një super dosje nga jugu në veri në bregdet. Dosja e hetimit është e shtrirë në kohë që në momentet kur kanë filluar hetimet dhe abuzimet. Në këtë hetim përfshihen zyrtarë dhe ish zyrtarë, pas këtij hetimi rezultatet do jenë në duart e spak si abuzime në formen e bashkëpunimit. Ccdo abuzues me pronën private dhe publike paavarsish funksionet, ccdo nënpunës që e shet sherbimin në emer te shtetit do përgjigjet përpara drejtësisë.

S'KA KOMENTE