Meta takim me fermeret e Suk1 ne Roskovec

Meta takim me fermeret e Suk1 ne Roskovec

387
SHPËRNDAJE

Kryetari i Partisë së Lirisë Ilir Meta pritet te zhvilloje nje takim me fermeret e zones se Suk 1 ne Roskovec . Meta ka pohuar me pare se muaji Gusht nuk do të ishte pushim për këtë forcë politike.

Pas ngritjes së ekipit drejtues të partisë, ish-presidenti Ilir Meta do të zhvillojë sot takimin e parë me qytetarët në bazë, dhe ka zgjedhur të ndalet pikërisht në qytetin e Fierit, një prej vatrave ku LSI ka marrë vota dhe mandate zgjedhje pas zgjedhjesh.

Mësohet se Meta do të takohet me fermerët në fshatin Suk, për të dëgjuar dhe problematikat që ata kanë, në një sezon mbjelljesh të vështirë, për shkak të rritjes së çmimeve të imputeve dhe naftës, ndërkohë që çmimi i produkteve të tyre qendron në nivele të njëjta.

S'KA KOMENTE