Mbyllet takimi në selinë e PS, Rama: Kemi nisur punën për zgjedhjet...

Mbyllet takimi në selinë e PS, Rama: Kemi nisur punën për zgjedhjet vendore

106
SHPËRNDAJE

Kemi nisur punën për zgjedhjet vendore dhe tani kemi hyrë në fazën e dytë të procesit të organizimit për të cilin kemi folur sot.
Kjo vjen në njëkontekst shumë të jashtëzakonshëm për shkak të situatës ku ndodhet bota e sidomos Europa.

Inflacioni I luftës është një forcë e madhe që ka marrë hov duke prekur të gjithë por ne kemi detyrën të bëjmë gjithccka që është e munur që pa shkatërruar ekuilibrat financiarë të vendit të lehtësojmë këtë dhimbje, pjesë e kësaj është edhe komunikimi i vazhdueshëm.

Ky shtë thelbi I takimit të sotëm. Kjo është një skuadër dhe secili ka rolin e tij”, u shoreh Rama në përfundim të takimit.

S'KA KOMENTE