MBROHET MJEDISI DHE REDUKTOHET TRAFIKU, BANKERS PETROLEUM TRANSPORTON NAFTËN ME TREN

MBROHET MJEDISI DHE REDUKTOHET TRAFIKU, BANKERS PETROLEUM TRANSPORTON NAFTËN ME TREN

1014
SHPËRNDAJE

Eksporti i naftës bruto të prodhuar në vendburimin Patos Marinëz në portin e Petroliferës , në  Vlorë tashmë relizohet i gjithi nëpërmjet sistemit hekurudhor.Kompania Bankers Petroleum konfirmon se e gjithë sasia e naftës bruto që shitet në tregun e eksportit treansportohet me tren duke  anashkaluar plotësisht transportin rrugor me kamionë  në përputhje me  standartet më  të larta europaine.

S'KA KOMENTE