Lëkundje tërmeti në Shqipërinë e Mesme, ja ku ishte epiqendra

Lëkundje tërmeti në Shqipërinë e Mesme, ja ku ishte epiqendra

11517
SHPËRNDAJE

Një tërmet i magnitudës 4.1 ka tronditur sot vendin.Lëkundjet e tërmetit janë ndjerë në Lushnje, Peqin dhe Elbasan, ndërsa epiqendra raportohet të jetë 9 km larg Lushnjes.

Thellësia e tërmetit ishte 2 kilometra.

Felt earthquake M4.1 in ALBANIA
4 minutes ago More info
M 4.1 – SHQIPÈRI – 2023-02-28 17:43:45 UTC
Mohim

E ndjeva këte termet
Permbledhie
Hartat
Deshmite
Fotot Lista e ofruesve
te te dhenave Të dhena
shkencore
E ndieve kête tërmet. Na thuaj!
• Madhèsia
ML 4.1
Rajon
SHOIPÈRIA
Koha e dates 2023-02-28 17:43:45,5 UTC Vendndodhja 41,00 N; 19.78 E
Thellesi
2 km

  • Distancat
    28 km JP te Elbasanit, Shiperi / pop: 100,000 / koha lokale: 18:43:45.5 2023-02-28
    9 km NNE te Lushnjes, Shqiperi / pop: 41,400 / ora lokale: 18:43:45.5 2023-02-28

S'KA KOMENTE