KPK shkarkon nje tjeter prokuror

KPK shkarkon nje tjeter prokuror

176
SHPËRNDAJE
Emror Kasaj Ne Seancen E Dyte

KPK ka shkarkuar Prokurorin e Gjirokastrës, Emror Kasaj. Ky i fundit u përball për herë të dytë me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit më 5 maj lidhur me problemet në kriterin e figurës dhe profesionalizmit.

Nga ana tjeter, seanca per Enkelejda Kapedanin eshte shtyre, pasi gjyqtarja ka paraqitur per te dyten here raport mjekesor per pamundesi per te qene e pranishme.

S'KA KOMENTE