KPK konfirmon në detyrë prokuroren e Fierit

KPK konfirmon në detyrë prokuroren e Fierit

606
SHPËRNDAJE

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit konfirmoi në detyrë prokuroren e Prokurorisë së Fierit.KPK konfirmoj në detyrë Ervisa Hyka, prokurore në Prokurorinë pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Fier.  Gjatë relatimit KPK vuri në dukje se prokurores nuk i ishin gjetur probleme në asnjë nga tre kriteret edhe pse Komisioni kishte kërkuar asaj shpjegime për tre denoncime dhe njërën prej dosjeve të shortuara.

S'KA KOMENTE