KLSH kërkon shkarkimin e 5 punonjësve të Bashkisë së Vlores

KLSH kërkon shkarkimin e 5 punonjësve të Bashkisë së Vlores

695
SHPËRNDAJE

Kontrolli i Lartë i Shtetit kërkon shkarkimin e pesë punonjësve të Bashkisë së Vlorës.

Pas auditit të KLSH në bashkinë e Vlorës, më shumë se 5 persona , shefa të sektorëve të ndryshëm janë pezulluar nga shërbimi civil për 5 vjet.

Burime konfidenciale bëjnë me dije se tashmë vendimi ju është komunikuar personave të përfshirë, por ende nuk ka një komunikim zyrtar në lidhje me shkaqet e pezullimit si dhe emrave konkret.

Mësohet se KLSH ka kerkuar pezullimin e tyre vjen pas kontrollit të ushtruar në bashki për disa muaj me radhë.

S'KA KOMENTE