Kishte vdekur para 7 muajsh, vajza mban në shtëpi trupin e nënës...

Kishte vdekur para 7 muajsh, vajza mban në shtëpi trupin e nënës së saj që t’i merrte pensionin

928
SHPËRNDAJE

Një 64-vjeçare në Paderno Dugnano, Milano, ka mbajtur kufomën e mumifikuar të nënës së saj 90-vjeçare, në mënyrë që të vazhdonte të merrte pensionin e saj.

Zbulimi u bë ditët e fundit nga karabinierët pas vdekjes së papritur të gruas: karabinierët, në fakt, kërkonin dokumentet e nënës, e cila, sipas asaj që vajza u kishte thënë fqinjëve të saj, do të ishte shtruar në një klinikë.Në vend të kësaj, oficerët gjetën trupin e gruas së vjetër të mbyllur në gjendje të avancuar dekompozimi.

Edhe pse pritet rezultati i autopsisë së trupit të 90-vjeçarit, karabinierët kanë supozuar se zonja kishte gjashtë apo shtatë muaj që kishte vdekur.

Kërkimet vazhduan për disa orë, edhe për shkak të kushteve jo të mira të banesave të dy grave. 

Vajza, Sabina Ghirello, në fakt, ishte një grumbulluese seriale dhe apartamenti ishte plot me objekte dhe orendi, gjë që e bënte të vështirë kontrollimin e dollapëve dhe sirtarëve. 

Trupi i Pasqualinës u gjet i mbështjellë me celofan dhe i mumifikuar. Më pas  kanë ndërhyrë karabinierët e Seksionit të Vrojtimeve të Komandës Provinciale të Milanos, të cilët kanë nisur hetimet tekniko-shkencore të organizuara nga Prokuroria Publike e Monzës. 

Vdekja e 90-vjeçarit nuk ishte komunikuar asnjëherë në gjendjen civile, ndërsa karabinierët konstatuan se Ghirello e kishte marre pensionin, burimin e vetëm të jetesës, në llogarinë e mbajtur bashkë me nënën e tij.

S'KA KOMENTE