Kembimi valutor, rritet paundi, monedha europiane e qendrueshme

Kembimi valutor, rritet paundi, monedha europiane e qendrueshme

281
SHPËRNDAJE

Dollari amerikan është blerë sot, 17 Gusht me 114.2 lekë dhe është shitur me 115.7 lekë, duke shënuar qendrueshmëri në krahasim me nje dite me pare. 

Monedha evropiane Euro blihet sot me 116.7 lekë dhe shitet me 117.5 lekë, duke treguar gjithashtu qendrueshmeri prej disa ditesh ne treg.

Paundi britanik ka rritje. Ai sot blihet me 137.8 lekë dhe shitet me 139.4 lekë.

S'KA KOMENTE