KAS ndërpret seancën për arsyen e pazakontë, relatori: Duhet të lëvizim makinat...

KAS ndërpret seancën për arsyen e pazakontë, relatori: Duhet të lëvizim makinat sepse bashkia po na vendos gjoba

81
SHPËRNDAJE

Një ngjarje jo e zakontë ka qenë ajo që ka ndodhur sot në mbledhjen e Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve, seancë ku po trajtohej ankimimi për kryetarin e ri të Bashkisë së Elbasanit.

Relatori i çështjes, Ledio Braho, ka ndërprerë seancën duke u shprehur se Policia Bashkiake po vendoste gjoba për automjetet, e për pasojë duhet të lëviznin makinat të gjithë ata që rrezikon.Na duhet të ndërpresim 2 minuta seancën sepse Policia Bashkiake po vendos gjoba në një vend që nuk vendosen gjoba, e na duhet të lëvizim makinat”, është shprehur

S'KA KOMENTE