Ishte zhdukur prej 4 ditësh, gjendet trupi i pajetë i 23-vjeçarit

Ishte zhdukur prej 4 ditësh, gjendet trupi i pajetë i 23-vjeçarit

2521
SHPËRNDAJE

Eshte gjetur pas 4 ditësh trupi i pajetë i 23-vjeçarit Llazar Palla. 

Trupi i tij i pajetë është gjetur në rezervuar nga polumbarët.

Ka qenë familja e tij që ka bërë ditë më parë denoncimin për të riun, i cili ishte shurdh-memec dhe trajtohet me “kemp”.

Familjarët e Pallës kërkuan ndihmën e policisë për gjetjen e 23-vjeçarit ,i cili është parë për herë të fundit pranë rezervuarit të fshatit Sqepur.

S'KA KOMENTE