I jepet lamtumira e fundit Mbretereshes se Britanise se Madhe, Elisabeth II

I jepet lamtumira e fundit Mbretereshes se Britanise se Madhe, Elisabeth II

71
SHPËRNDAJE

Arkivoli i Mbretëreshës është larguar nga Abbey dhe do të vendoset përsëri në karrocën e armëve shtetërore, gati për procesionin në Harkun e Wellingtonit.

Gjatë ceremonisë, tingulli i butë i himneve të kënduara depërtoi nëpër muret e gurta, teksa një derë do të mbyllet dhe një mbretërim prej 70 vjetësh do të përfundojë.

Ndërsa, gjatë dekadave të ndryshimeve të vështira, Mbretëresha përfaqësoi qëndrueshmërinë për një vend kryesisht ende konservator.

S'KA KOMENTE