Gërmime pranë Kishës në Patos, dalin në sipërfaqe eshtra dhe kafka njerëzish

Gërmime pranë Kishës në Patos, dalin në sipërfaqe eshtra dhe kafka njerëzish

179
SHPËRNDAJE

Janë kryer gërmime përreth Kishës së Dukasit në Patos, duke nxjerrë në në sipërfaqe eshtra dhe kafka njerëzish.

Banorët e kësaj zone janë shprehur se kanë parë njerëz duke gërmuar dhe se nuk e dinë se çfarë kërkojnë, por që gërmimet e tyre kanë nxjerrë në sipërfaqe eshtrat.

Ata shprehen se aty ka rrezik pasi luajnë dhe fëmijë, teksa shpreh se shqetësimet e tyre i kanë drejtuar dhe në institucone, por që zëri i tyre nuk është dëgjuar askund.  Ajo që e bën edhe më shqetësuese është që edhe pse eshtrat janë në sipërfaqe, askush nuk ka vendosur një shirit që mos të shkelet në atë zonë.

S'KA KOMENTE