Fundoset jahti luksoz në Dhërmi.

Fundoset jahti luksoz në Dhërmi.

236
SHPËRNDAJE

Në orën 18.30 është njoftuar SPK Dhërmi se në Drimadhes Dhërmi në një distancë rreth 100 m nga bregu duke qendruar bovë në spirancë është mbytur një mjet lundrues rreth 5m i gjatë i si pasojë e ndonjë çarje që mund të ketë pasur, nuk ka dëme në njerëz.

Mjeti lundrues i mbytur është Jaht rreth 15 m i gjatë i matrikulluar me emrin “BAE” me flamur Panamez në pronësi të shtetasit Festim Mark Prendi i datëlindjes 1984, lindur në Shkodër banues ne Tiranë, në Jaht nuk ka pasur persona dhe mendohet se shkak i fundosjes ka qenë futja e ujit nga posht Jahtit në një nga tapat kryesore të tij.

S'KA KOMENTE