Forcat e Ushtrise pastrojne plazhin e Darzezes

Forcat e Ushtrise pastrojne plazhin e Darzezes

336
SHPËRNDAJE

Sot, në vijim të pastrimit të vijës bregdetare na u bashkuan edhe forcat e ushtrisë.
Nga bregdeti i Darëzezës do të vijojmë me bregdetin e Pishporos, Semanit dhe Hasturkasit.
Falenderim i veçantë për repartin 10 30 i forcave tokësore që na mbështesin në këtë mision të përbashkët, për një mjedis të pastër dhe
Ministrinë e Mbrojtjes dhe Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit për bashkëpunimin e ngushtë!

S'KA KOMENTE