Fieri pa makina, ne zbatim te udhezimit te Ministrise se Turizmit dhe...

Fieri pa makina, ne zbatim te udhezimit te Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit

289
SHPËRNDAJE

Sot dita pa makina edhe ne Fier duke zbatuar ne kete menyre Udhëzimin e Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit, “Për nevoja të mbrojtjes së mjedisit, parandalimit të ndotjes në mjedis dhe përmirësimin e cilësisë së ajrit, caktimin e ditës pa makina”

Bashkia e Fierit në bashkëpunim me Policinë e Shtetit dhe Policinë Bashkiake, ka marrë të gjitha masat për kufizimin e qarkullimit të automjeteve nesër më 3 prill në disa rrugë të qytetit. Kufizimin e qarkullimit të automjeteve, në kuadër të Ditës pa Makina në date 03 prill 2022, nga ora 08:00 deri në orën 16:00, në segmentet e mëposhtme

Rrugët ku do të aplikohet ky kufizim janë si më poshtë vijon;• Rruga “Kastriot Muço” – nga kryqëzimi me rrugën “Mujo Ulqinaku” deri në sheshin “Nënë Tereza”.• Rruga “Rauf Nallbani” – nga Sheshi “Nënë Tereza” deri në kryqëzimin me rrugën “Jakov Milaj”• Bulevardi “Ramiz Aranitasi” – nga kryqëzimi me Rrugën “Vasil Peçuke” deri te Sheshi Europa.• Bulevardi “Jakov Xoxa” – nga Sheshi Europa deri në rrethrrotullimin e Sharrës• Rruga Dervish Hekali – nga kryqëzimi me rrugën “Mujo Ulqinaku” deri në sheshin “Nënë Tereza”.Për t’i dhënë mundësi qytetarëve që të shfrytëzojnë qetësisht rrugët dhe njëkohësisht të përmbushin detyrimet dhe nevojat e tyre, Bashkia Fieri, në bashkëpunim me Policinë e Shtetit dhe Policinë Bashkiake do të marrë të gjitha masat kufizimin e qarkullimit të automjeteve në datën 03.04.2022 e në vazhdim të dielën e parë të çdo muaji në vijim, 

S'KA KOMENTE