Fermeret ne Fier ankesa per mungesen e sherbimit per aplikimin ne skemat...

Fermeret ne Fier ankesa per mungesen e sherbimit per aplikimin ne skemat perfituese te subvencionimit

371
SHPËRNDAJE

Fermeret ankesa per mungesen e sherbimit per aplikimin ne skemat perfituese te subvencionimit te shpallur nga qeveria. Prej mengjesit te sotem me dhjetra fermere te ardhur nga zona te ndryshme te rrethit Fier jane perballur jo vetem me rradhe te gjata pritje por edhe me burokracite e kerkesave per dokumentacion qe nuk kane qene te informuar( nuk jane parashikuar ne kritere). Sipas fermereve kjo eshte nje sorollatje dhe tallje me ta pasi ne nje kohe te shkurter shtohet pamundesia per te aplikuar. Fermeret ei kane bere thirrje ministrise se bujqesise te shtojne stafin me punonjes ne sportele per te perballuar kete fluks pasi edhe ne ekte kohe pandemie eshte nje rrezik evident semundshmeria nga krijimi i grumbullimeve

S'KA KOMENTE