Emerohet drejtuesja e re e Albpetrol

Emerohet drejtuesja e re e Albpetrol

2734
SHPËRNDAJE

Eshte emeruar ne detyren e Administratorit te Albpetrol ne Fier Alketa Hila . Ajo ka marre dje kete detyre duke zvendesuar Florian Mucen i cili eshte arrestuar pak dite me pare nga SPAK PER AFEREN E INCENERATORIT TE FIERIT. Hila e cila eshte me profesion mjeke ka marre kete detyre perkohesisht deri ne zgjedhjen e nje emri te ri nga bordi i kompansie dhe Ministria e Infrastruktures dhe Energjitikes

S'KA KOMENTE