Emerohet drejtori i ri i burgut te FIERIT

Emerohet drejtori i ri i burgut te FIERIT

10102
SHPËRNDAJE

Ndryshime ne drejtorine e Burgjeve.Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve dhe Ministria e Drejtesise kane emeruar Drejtorin e ri te Burgut te Fierit. Ish drejtori i meparshem Arjan Hasani eshte caktuar ne nje detyre te re nderkohe qe per periudhen ne vazhdim shte emeruar Ervin Bushi. Ai ka mbajtur ne pare detyren e kreut te ALUIZNIT dhe ASHK Fier .

S'KA KOMENTE